Arjan Bos van TVM naar Lensveld Groep

Arjan Bos treedt per 1 september in dienst als directievoorzitter van de LV Groep, waarvan het hoofdkantoor in Vlaardingen is gevestigd. Hij krijgt tevens de commerciële portefeuille in zijn beheer.

Arjan Bos is momenteel nog CEO van TVM verzekeringen. Later dit jaar zal hij formeel terugtreden. Tot en met 31 augustus blijft hij in dienst van TVM om onder andere zijn opvolger in te werken.

LV Groep is met 33 vestigingen wereldwijd een bekende speler op de internationale markt van logistiek en transport. LV Groep heeft een omzet van circa 200 miljoen euro en ruim 500 FTE’s. Dit jaar viert LV Groep haar 100-jarig bestaan. Het bedrijf werd in 1921 opgericht onder de naam J. Lensveld & Zonen. Lensveld Transport maakt nog altijd onderdeel uit van de LV Groep.

LV Groep geldt internationaal als een autoriteit op het gebied van logistiek rondom grootschalige on- en offshore energieprojecten, zoals de bouw van olieplatforms en windmolenparken. Het bedrijf heeft de sterke ambitie om haar omzetniveau de komende jaren naar een nog hoger niveau te tillen, onder meer via brede logistieke dienstverlening en door actief in te spelen op nieuwe kansen op het gebied van ketenintegratie.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *