App en nieuwe website van Heuver Banden

Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: “Onze webshop bewijst al jaren hoe belangrijk aanwezigheid in de digitale wereld is. Ook in de bandenbranche, want klanten ontdekken in toenemende mate de gemakken. Anderzijds luisteren we naar de ervaringen van onze klanten en kijken we zelf kritisch naar wat we doen. Daaruit vloeit een gewijzigde website voort met nóg meer focus op de zoek- en bestelmogelijkheden en het bestelgemak. Vooral ook met het oog op het groeiende gebruik via tablets en smartphones. Aanvullend ontwikkelden we een eigen app, zodat klanten altijd en overal onze voorraden en prijzen kunnen bekijken, ook offline.”

De site is door de nieuwste achterliggende techniek op alle apparaten met internet optimaal leesbaar en bruikbaar, zegt Heuver. Hij is zogezegd ‘responsive’, ofwel technisch zo opgezet dat hij optimaal afleesbaar is op PC, laptop, tablet én smartphone.

De nieuwe Heuver Banden app voor smartphone en tablet maakt alle bandeninformatie ook toegankelijk als er geen internetverbinding is. Bovendien kan men met de app prijzen en voorraad offline bekijken. Net als website en webshop is de app opgezet in Duits, Engels, Frans en Nederlands.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3492 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *