Alex van der Slot bestuurslid TVM Foundation

Alex van der Slot, algemeen directeur van transporteur Van der Slot Groep, is benoemd tot bestuurslid van de TVM Foundation, de organisatie die jaarlijks een deel van de winst Van de Coöperatie TVM ontvangt voor het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven.

Van der Slot is de opvolger van Jan Boudesteijn, die vorig jaar afscheid nam. Alex van der Slot is eigenaar van Koninklijke Van der Slot Transport in Noordwijkerhout. Hij is tevens lid van de ledenraad van TVM.

Naast Jan Boudesteijn waren nog twee leden aftredend: Nico Stam (m.v.s. Zeldenrust in Ouderkerk aan den IJssel) verlengde zijn zittingstermijn als lid vanuit de binnenvaart met vier jaar. Dirk Jan Klein Essink RA (penningmeester van de TVM Foundation en lid van de raad van bestuur van Coöperatie TVM) verlengde met één jaar.

Dirk Jan Klein Essink wordt dit jaar opgevolgd door Hendrik de Jonge, manager scheepvaart bij TVM. Het bestuur bestaat verder uit voorzitter Joop Atsma (onafhankelijk voorzitter, lid van de Eerste Kamer) en secretaris Jolanda Metselaar-Vos (expert klantcommunicatie bij TVM).

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 622 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *