Achttien nieuwe Renaults voor Sluyter

Sluyter Logistics is als logistieke dienstverlener actief op het gebied van zee- en luchtvrachtgroupage en distributievervoer, warehousing, dedicated vervoer, en containertransport. Deze activiteiten worden vanuit negen vestigingen verzorgd door circa 400 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 300 eenheden op de weg.

Om de nieuwe technieken van de trucks optimaal te kunnen benutten en het brandstofverbruik positief te beïnvloeden, krijgen alle chauffeurs een Renault Trucks-chauffeurstraining Optifuel. Het Optifuel-trainingsprogramma omvat trainingsmodules die zijn aangepast aan de gebruikstoepassing van het voertuig en bestaat uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.

Integratie dealernetwerken

Sluyter Logistics bezit naast de vestiging in Moerdijk, ook vestigingen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Twello, Purmerend en Maastricht. “Door op strategische plaatsen vestigingen te hebben, hebben we een landelijk dekkend netwerk. Door de integratie van de netwerken van Volvo en Renault, hebben we nu de beschikking over 47 servicepunten. Zo hebben wij bijvoorbeeld in Oosterhout een aantal trucks gestationeerd, pal naast de nieuwe Renault-dealer Bluekens Truck en Bus.”

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3481 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *