AB Texel wil Butter overnemen

AB Texel is gespecialiseerd in het vervoer van losgestorte agrarische producten, meel en veevoer. Butter Group is actief in transport van losgestorte agrarische producten. AB Texel is van plan om honderd procent van de aandelen van Butter Group over te nemen. Het bedrijf wil zo haar netwerk in de logistieke dienstverlening op het gebied van losgestorte agrarische producten versterken en dienstverlening aan klanten verder verbeteren.

Beide bedrijven geven aan dat, na een eventuele overname van Butter Group door AB Texel, de werkgelegenheid behouden blijft.

Zowel AB Texel als Butter hebben een internationaal netwerk met meerdere vestigingen. Butter voornamelijk in Oost Europa, maar ook in Engeland, waar AB Texel ook is gevestigd. Beide bedrijven zitten ook in Polen. Mogelijk heeft de forse overlap van elkaars activiteiten geleid tot inspiratie voor deze stap.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *