AB Texel neemt Butter Group over

AB Texel en Butter Group hebben beide veel ervaring op het gebied van logistieke dienstverlening in de agri-keten, met name in aardappels, meel, en veevoer. AB Texel kan door de overname van Butter Group haar dienstverlening aan haar klanten verder optimaliseren. “We hebben dezelfde ambitie als het gaat om de dienstverlening aan onze klanten”, zegt Dennis Wetenkamp, algemeen directeur AB Texel. “Bovendien verstevigen we door de overname ons netwerk in West-Europa waardoor we nog beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.”

In december 2014 kondigde AB Texel een voornemen tot overname van Butter Group aan. De afgelopen maanden heeft een zorgvuldig haalbaarheidsonderzoek plaatsgevonden. Dit onderzoek is recent succesvol afgerond. Het samengaan van de bedrijven zal naar verwachting geen nadelige gevolgen hebben op de werkgelegenheid.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3481 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *