A2B Online in andere handen

Per 20 april heeft het huidige managementteam, onder leiding van de heer Henk Bakker, transportondernemer uit Waddinxveen en tevens MD van de Van Uden Groep B.V., alle aandelen van De Vierhouten Groep overgenomen. Sinds 2008 heeft Kees Vierhouten, meerderheidsaandeelhouder van A2B-online, een grote bijdrage geleverd aan de constante groei van A2B-online, schrijft het bedrijf op sociale media.

Dinant de Jong, CEO van A2B-online: “We zijn Kees Vierhouten erg dankbaar dat we op deze manier A2B-online kunnen voortzetten. Deze management buy-out maakt een voortzetting van onze bedrijfscultuur en onze service aan de vele gewaardeerde klanten en leveranciers van A2B-online mogelijk. We zijn hier enthousiast over en kijken met het volste vertrouwen uit naar de toekomst.”

A2B-online is opgericht in 2006 en heeft 400 mensen in dienst; bezit een moderne vloot van 500 schuifzeilopleggers, 2.000 45ft palletbrede containers, 7 schepen en 200 trekkers; verdeeld tussen het Verenigd Koninkrijk en het continent met een jaaromzet van 120 miljoen euro. Het bedrijf organiseert elk jaar meer dan 300.000 zendingen tussen het Verenigd Koninkrijk en het continent via zijn deur-tot-deur trailer- en containerdiensten en van kade tot kade van derden.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3315 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.