50.000 mensen bezoeken Solutrans

De Solutrans-vakbeurs voor bedrijfs- en personenvervoer, van 16 tot 20 november 2021 gehouden in het Franse Lyon, heeft bijna 50.000 bezoekers getrokken. Dat is vergelijkbaar met de opkomst tijdens de vorige editie, in 2019.

Op de beurs waren meer dan duizend exposanten aanwezig. Zij presenteerden er hun diensten en producten op het gebied van energietransitie, duurzaam transport en reductie van de CO2-uitstoot door het wegtransport.

De nieuwe hal (Hal 1) presenteerde de baanbrekende innovaties en nieuwe spelers in de sector op alle gebieden, van engineering tot de productie van nieuwe producten techniek, opleiding en industrie. Op een testpiste kregen exposanten de gelegenheid om ‘groene’ voertuigen (gas, hybride, elektrisch, brandstofcel, enz.) in de kijker te zetten.

Innovaties

De innovaties in de sector kregen bijzondere nadruk door het toekennen van de zogenomede I-nnovation Awards, met awards voor onder meer CVIM in de categorie carrosseriebouwer, DYN’ACCESS in de categorie materiaalfabrikanten en Lamberet voor connectiviteitsoplossingen.

De volgende editie van Solutrans vindt plaats van 21 tot en met 25 november 2023, opnieuw in de Eurexpo in Lyon.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 554 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.