25 koeltrailers van Schmitz voor Visbeen

Een aantal trailers wordt uitrust met de nieuwe koelmachine die Schmitz zelf heeft ontwikkeld en die op Transport Compleet in Hardenberg te zien was. De door Schmitz zelf ontwikkelde machine zou lange onderhoudsintervallen kennen. Een ander pluspunt is de actieve monitoring tijdens de rit, waardoor snel kan worden ingegrepen bij eventuele calamiteiten.

Visbeen werkt alweer ruim tien jaar samen met Schmitz Cargobull. “Aan onbegeleid transport zijn bepaalde risico’s verbonden. Het is daarom belangrijk dat we altijd op onze trailers kunnen vertrouwen”, zegt algemeen directeur Adrie Visbeen. Door middel van de 25 nieuwe trailers die zijn geleverd, is Visbeen in staat om makkelijker, efficiënter èn meer koel- en vriestransport uit te voeren.

In 2014 kocht Visbeen nog vijftig huckepacktrailers van Schmitz, die bedoeld zijn voor intermodaal vervoer via de weg, het water en per spoor.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3478 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *