100.000e servicecontract voor Suez Recycling and Recovery

Bij een DAF Multisupport reparatie- en onderhoudscontract bepaalt de vervoerder zelf het serviceniveau en de duur van het contract, met de mogelijkheid dit zelfs uit te breiden naar getrokken materieel en opbouw. Daarnaast neemt de DAF-dealer de planning en administratie van het onderhoud uit handen, waardoor de vervoerder zich kan concentreren op zijn kernactiviteiten.

DAF Multisupport kent zes servicepakketten, van preventief onderhoud tot en met alle denkbare reparatie- en onderhoudsservices. Suez Recycling and Recovery Netherlands, voorheen SITA, kiest voor haar 360 trucks grote DAF-vloot standaard voor Full Care contracten.

Andy van Nisselrooij, inkoper bij Suez: “Door reparatie en onderhoud mee te nemen bij de aanschaf, hebben we een goed beeld van de totale kosten, worden de trucks over een lange periode goed onderhouden en is de inzet maximaal gewaarborgd. Op die manier kunnen wij ons bezighouden met onze ‘core-business’: slim omgaan met afval en dat afval omzetten naar nieuwe grondstoffen om uitputting van onze aarde te voorkomen.”

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3524 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *