bekeken: 216 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Activiteiten A. v. Overveld naar Jan de Rijk

DOMEIN:

Geplaatst op: 6 december 2019, 10:48

Leestijd: < 1 minuut

Jan de Rijk Logistics neemt per 6 januari 2020 de transportactiviteiten over van A.v. Overveld Transport uit Zegge. Dat meldt de overnemende partij op de eigen website. Van Overveld Transport verzorgt distributie in de Benelux.

Inbegrepen bij de overname zijn de bestaande chauffeurs, trekkers en trailers. De activiteiten van A.v. Overveld worden voortgezet binnen de Benelux-operatie van Jan de Rijk Logistics. Door de integratie ontstaat een uitgebreider netwerk, waarvan de klanten vanaf de datum van de overgang onmiddellijk gebruik kunnen maken.

Contractlogistiek

Jan de Rijk Logistics is een Europese logistieke dienstverlener en kreeg afgelopen zomer een nieuwe algemeen directeur. Het bedrijf verzorgt wegtransport- & intermodale diensten, contractlogistiek en retaildistributie. Jan de Rijk Logistics beschikt over een vloot van meer dan duizend voertuigen, meer dan 130.000 vierkante meter aan warehouses en 27 vestigingen in 14 landen. Verspreid over Europa heeft Jan de Rijk Logistics ongeveer 1.400 medewerkers in dienst.

Renault vernieuwt interieur…MAN start productie…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties