bekeken: 186 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Actiemodel Scania met gratis coachingstraject

DOMEIN:

Geplaatst op: 14 februari 2020, 12:40

Leestijd: < 1 minuut

Voor de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt introduceert Scania een bijzonder actiemodel: de Scania Fuel Fighter. Naast de gratis Driver Training levet Scania bij de Fuel Fighter voor een periode van zes maanden ook nog een gratis Driver Coaching-traject.

De basis van het actiemodel wordt gevormd door een 410, 450 of 500 pk, 13 liter SCR-only motor; zowel in trekker- als in bakwagenuitvoering. Met het extra coachingstraject wil Scania het toch al lage brandstofverbruik van het voertuig combineren met een optimale training en begeleiding van de chauffeur.

Tijdens de Driver Training wordt de chauffeur een rijstijl aangeleerd die de maximale efficiency uit het voertuig haalt. In de periode van zes maanden Driver Coaching wordt de aangeleerde rijstijl geborgd om zodoende niet alleen de laagste brandstofkosten te realiseren, maar ook de laagste CO2-uitstoot. De Fuel Fighter is zodoende niet alleen gunstig voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.

Uitrusting

Scania rust de Fuel Fighter uit met een Security Pack en een Driver+ Pack. Daarbij komen een leren stuurwiel en premium bestuurdersstoel. Standaard is verder een vrijloopretarder en adaptive cruise control.

Fors verlies voor…Ford stelt nieuwe ombouwers…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties