fbpx
bekeken: 418 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Joh. van der Zand dochter van Vreugdenhil

DOMEIN:

Geplaatst op: 3 juni 2020, 12:20

Leestijd: < 1 minuut

Bergingsbedrijf Joh. van der Zand gaat na het plotselinge overlijden van commercieel manager en mede-eigenaar Arno de Heus verder als dochteronderneming van Vreugdenhil Berging. Beide bedrijven behouden na de overname hun eigen identiteit als onderdeel van de BCU, de Bergingscombinatie Utrecht, waar ook Collewijn en Modern Berging deel van uit maken. Het pand in Waardenburg blijft open en de werkgelegenheid blijft behouden.

“Het onverwachte overlijden van Arno de Heus was een enorme schok voor familie, medewerkers, en collega–bergers”, zegt Chris Müller, directeur van Vreugdenhil Berging. “Eén van de eerste dingen die we als partnerbedrijven deden was, na overleg, aan medewerkers en klanten vertellen dat we door de werkzaamheden op te pakken en te ondersteunen de continuïteit konden garanderen. Vervolgens hebben we onze belofte aan oprichter Johan van der Zand en de familie ingelost om een blijvende, toekomstbestendige oplossing te vinden.”

Dit leidde uiteindelijk tot het onder de vleugels van Vreugdenhil brengen van Joh. van der Zand.

Werkgelegenheid

“Omdat beide ondernemingen al met elkaar gelieerd waren in de BCU konden vervolgstappen snel gezet worden. Vreugdenhil Berging neemt de aandelen over van Bergingsbedrijf Joh. van der Zand. Hoewel hierdoor taken deels overlappen, blijven alle medewerkers van Joh. van der Zand in dienst van ons bedrijf”, aldus Müller.

“De planning gaan we centraal via de 24/7 bemande meldkamer in Rijswijk doen. Daar komt ook een deel van het materieel, maar ook Waardenburg blijft operationeel. Ons sterke Europese netwerk blijft intact. En gelukkig blijft oprichter Johan van der Zand als specialistisch adviseur verbonden, waar we heel blij mee zijn. Zo blijft het motto ‘Waar ook in Europa gestrand, bel Int. Bergingsbedrijf Joh. van der Zand’ in zijn kracht.”

Zeventien nieuwe DAF’s voor…DFDS en Global & Local…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties