fbpx
bekeken: 238 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

2019 beste jaar ooit Ford Bedrijfswagens NL

DOMEIN:

Geplaatst op: 23 januari 2020, 10:30

Leestijd: < 1 minuut

Ford Bedrijfswagens kijkt met een verkooprecord van 10.381 stuks terug op een succesvol 2019. Het gamma presteerde over de gehele linie uitstekend, met een speciale vermelding voor de Transit Custom die een forse verkoopgroei doormaakte.

Met een marktaandeel van 13.6 procent was Ford het op twee na grootste bedrijfswagenmerk van Nederland. Het succes is volgens de importeur te danken aan het productgamma en het netwerk van Transit Centers die ondernemers ondersteunen bij hun mobiliteitsvraagstukken. Ford Bedrijfswagens komt dit jaar met vele nieuwe (ge├źlektrificeerde) modellen en breidt zijn op- en ombouwaanbod uit.

Emissievrij

Belangrijke nieuwkomers zijn de Transit en Tourneo Custom Plug-In Hybrid voor emissievrij goederen- en personenvervoer. Ze beschikken over de bekende 1.0-liter Ecoboost benzinemotor, die fungeert als range-extender voor lange(re) afstanden. De eveneens nieuwe Transit Custom Ecoblue Hybrid is uitgerust met een mild-hybride aandrijflijn waarbij de dynamo en startmotor zijn vervangen door een geïntegreerde starter/generator. Hiermee kan de motor energie terugwinnen als de auto vertraagt of afremt. De energie wordt opgeslagen in een luchtgekoelde 48 volt lithium-ion batterij. Ook de recentelijk vernieuwde grote Transit is nu verkrijgbaar als Ecoblue Hybrid.

Jan Luikens truckbanden naar…Aantal chauffeurs neemt weer…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties