fbpx
bekeken: 623 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

112 bussen Keolis bij Heisterkamp in onderhoud

DOMEIN:

Geplaatst op: 19 mei 2020, 10:27

Leestijd: 2 minuten

Door een contract te sluiten voor het onderhoud aan stads- en streekbussen van Keolis verzekert de servicedivisie van Heisterkamp zich van een flink pak werk voor de werkplaats in Oldenzaal.

Afgelopen week werd het nieuwe onderhoudscontract ondertekend. Met het contract werd formeel vastgesteld dat Heisterkamp het onderhoud, de reparaties en keuringen verzorgt van de 104 VDL Citea en 8 VDL Ambassador streekbussen van Twents, onderdeel van Keolis Nederland. Het contract loopt tot december 2023. De werkzaamheden vinden plaats in de servicewerkplaats van Heisterkamp in Oldenzaal.

Goede ervaringen

Met de servicewerkplaats van Heisterkamp in Oldenzaal had Keolis al goede ervaringen, aangezien een deel van het wagenpark van de vervoerder daar reeds in onderhoud was. De goede ervaring, prettige contacten en het plan dat Heisterkamp heeft opgesteld om het onderhoud van de 112 bussen op te pakken en voort te zetten, is voor Keolis aanleiding geweest om het onderhoud bij Heisterkamp onder te brengen.

Daarnaast is Heisterkamp al sinds jaar en dag servicepartner van VDL Bus & Coach en bekend met de materie. Frank Janssen, algemeen directeur Keolis, is tevreden over de nieuwe samenwerking: “In de afgelopen periode is veel werk verzet door zowel de mensen van Heisterkamp als Keolis om de samenwerking tot stand te brengen. Dat dit gelukt is, geeft aan hoe goed de samenwerking is tussen beide partijen, maar ook dat iedereen met enthousiasme zijn of haar rol heeft opgepakt en gedreven is om er een succes van te maken. Kortom: moving forward together!”

Spreiding

Naast het coördineren en verzorgen van het onderhoud, de reparaties en keuringen van de streekbussen, zorgt Heisterkamp er ook voor dat de storingen die door de buschauffeurs gemeld worden zo snel mogelijk verholpen worden. Door binnengekomen storingen te combineren met een servicebeurt kan een ongewenste stilstand van een bus mogelijk voorkomen worden.

Hiervoor heeft Heisterkamp een speciaal ingerichte werkplaats en voor ongeplande stilstand een compleet ingerichte servicebus ter beschikking. Gerrit Prins, directeur van Heisterkamps servicedivisie: “De uitbreiding van onze dienstverlenging aan Keolis is een mooie aanvulling op en spreiding van onze bestaande activiteiten. Als servicedivisie zijn wij vooral bekend van onderhoud, keuringen en schadeherstel van trucks en trailers. Dat wij daarnaast ook servicewerkzaamheden verrichten aan streekbussen en touringcars, was in de markt minder bekend, maar voor ons zeker niet van ondergeschikt belang. De samenwerking met Keolis zet ons ook in dat opzicht op de kaart en spreekt vertrouwen uit. We zien het als een beloning voor onze organisatie en medewerkers, die dit vertrouwen hebben gecreëerd en is voor ons een extra stimulans om dat ook elke dag weer waar te maken.”

Groot Zevert neemt Kamphof…Bluekens bouwt aan…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties