Huisregels

Aftersales Truck is niet voor niets hét vakblad voor zware bedrijfswagens en getrokken materieel. Die claim staat voor een toegankelijke redactie die luistert naar de geluiden vanuit de sector in plaats van te oordelen, hoog vanuit een ivoren toren. De website onderstreept dit onder meer door bezoekers in staat te stellen om rechtstreeks te reageren op artikelen.

Berichten worden direct geplaatst, maar de redactie behoudt zich het recht voor ongepaste inhoud te verwijderen. Vanzelfsprekend gelden algemene fatsoensnormen net zo goed voor internetreacties, dus scheldpartijen worden verwijderd. Ook laster wordt niet getolereerd, maar dat is ten overvloede omdat de wet dit al strafbaar stelt.

Om commerciële boodschappen te plaatsen biedt Aftersales Truck diverse mogelijkheden (zie 'Adverteren') maar de reactiemogelijkheid hoort daar niet bij: commerciële boodschappen worden daar verwijderd.

Reageren gebeurt op persoonlijke titel, dus onder vermelding van naam en eventueel bedrijf. Anonieme reacties worden verwijderd. Van elke reactie registreren we het ip-adres om misbruik te voorkomen.