Waardeer dit artikel: (2.6)

Wensink veertiende lid Fleetrepair

Geplaatst op: 4 januari 2017 12:26, door: Barend Luiting
tjo

Fleetrepair, een landelijk dekkend netwerk van truckschadespecialisten, heeft opnieuw een nieuw lid verwelkomd: Wensink Automotive. Hiermee komt het totaal aantal leden op veertien en wordt de landelijke dekking verder verbeterd. Vorige week werd bekend dat Smeets Truckherstel in Haelen in het netwerk stapt.

Het bedrijf is toegetreden vanwege de uitstekende organisatiegraad van Fleetrepair. Het netwerk van truckschadeherstelbedrijven kent een professionele uitstraling en geldt als een betrouwbaar kwaliteitslabel, zo vinden de toegetreden bedrijven. Verder is Fleetrepair in staat de aangesloten bedrijven een goede backoffice te bieden. Hiermee is het netwerk een goed antwoord op stimulering van schades door verzekeraars. Bovendien heeft Fleetrepair een steeds betere landelijke dekking. Het netwerk met truckschadeherstelbedrijven telt nu veertien aangesloten bedrijven met in totaal 21 vestigingen verspreid over Nederland.

“Dit netwerk sluit exact aan bij de activiteiten van onze groep”, aldus Eric Wilbers, operationeel directeur bij Wensink Automotive. “Fleetrepair biedt ons een toegevoegde waarde door sturing, uitstraling, klantontzorging en is een kwaliteitslabel. Kortom, alles waar wij voor staan.” Wensink Automotive heeft in totaal 34 vestigingen met bijna 800 medewerkers. De activiteiten van Wensink voor Truck schadeherstel vinden plaats in Groningen en Apeldoorn. Trailerschadeherstel zoals RMO (rvs melktrailers) en veevoedertrailers van aluminium wordt gedaan in de Wensink vestiging van Doetinchem en de Truck en Trailer vestiging in Lochem. Het schadenetwerk van Wensink zal komend jaar worden uitgebreid met meerdere vestigingen om verdere invulling te geven aan specialisaties.

Tags: Fleetrepair, Wensink, Eric Wilbers

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE