Waardeer dit artikel: (2.3)

Vijf Mercedes-trucks voor Van den Ban

Geplaatst op: 20 april 2017 10:34, door: Tim de Jong
van ban lr

Pregon, het transportonderdeel van Van den Ban Autobanden uit Hellevoetsluis, heeft vijf nieuwe Mercedes-Benz Actros-trucks in gebruik genomen. De trucks werden geleverd door Mercedes-dealer Rogam. Twee Actros 1842 LS trucks staan nog in bestelling en worden in september afgeleverd.

De trucks zijn voorzien van een extra grote tank en worden ingezet voor het vervoer van autobanden. “In een trailer, getrokken door een Actros, vervoeren we tussen de 1000 en 1500 autobanden”, vertelt logistiek manager Jan van Tiggelen van Van den Ban. “Onze trucks worden dagelijks ingezet en leggen gemiddeld 125.000 kilometer per jaar af. Dat de Actros zo zuinig is, is mooi meegenomen. Op lange afstanden hebben ze zelfs een keer de 1 op 4,6 gehaald.”

De restwaarde van de trucks van Mercedes-Benz was naast de betrouwbaarheid mede doorslaggevend. “We voeren zelf het onderhoud van onze vrachtwagens uit en de Actros heeft weinig service nodig. Technisch gezien is de Actros ook een goede truck”, zegt Jan van Tiggelen. 

Tags: Van den Ban, Actros, Mercedes-Benz, Jan van Tiggelen, Pregon

Waardeer dit artikel: (2.3)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE