Waardeer dit artikel: (2.5)

Vier Rogam-locaties agent MAX-Repair

Geplaatst op: 12 januari 2017 12:57, door: Maarten Molenaar
rogam

Vier vestigingen van Mercedes-Benz truckdealer Rogam zijn als MAX-Repair agent toegetreden tot dit landelijke schadeherstelnetwerk. Het gaat om de Rogam-locaties in Moordrecht, Bergschenhoek, Dordrecht en Rotterdam Spaanse Polder.

Bij de vier vestigingen kunnen klanten terecht voor herstel van schades van bestelauto’s, trucks, trailers en zwaar werkmaterieel. De locaties werken hierin exclusief samen met de one-stop-shop schadeherstellocatie van MAX-Repair in Bergschenhoek.

Robert-Jan Tros, directeur trucks en trailers Rogam: “Voor onze klanten voeren wij al specifiek schadeherstel uit voor de merken die Rogam vertegenwoordigt, zoals Mercedes-Benz. Door de samenwerking binnen het concept van MAX-Repair kunnen wij onze dienstverlening verbreden. Verder zijn wij met de overige leden van MAX-Repair in staat voor meerdere merken merk-specifiek schadeherstel aan te bieden. Transporteurs met gemengde wagenparken hebben hier direct profijt van. Ook het landelijke netwerk van MAX-Repair biedt de transporteur hierin voordelen.”

In de regio Groot Rotterdam is Rogam sinds 2001 personenwagendealer van Mercedes-Benz en smart en sinds 1955 Mercedes-Benz bedrijfswagendealer. Daarnaast is de onderneming dealer van  Fuso bedrijfswagens. Rogam heeft zes vestigingen en meer dan tweehonderd medewerkers. Als jaardoelstelling hanteert het bedrijf ruim tweeduizend nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Na eerder Wensink Automotive en Stern Schade is Rogam de derde Mercedes Benz truckdealer die een samenwerking aangaat met MAX-Repair. 

Tags: Rogam, schadeherstel, Max-Repair, Mercedes-Benz

Waardeer dit artikel: (2.5)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE