Waardeer dit artikel: (2.4)

Van Dijk Groep beste dealer Volvo Trucks

Geplaatst op: 12 april 2017 11:36, door: Maarten Molenaar
volvo rex van dijk

Van Dijk Groep is voor de zevende keer verkozen tot beste Volvo Trucks-dealer van Nederland. Het bedrijf kwam als winnaar naar voren in het jaarlijkse REx (Retail Excellence) klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks.

Volvo Trucks-dealergroep Van Dijk heeft vestigingen in Woerden, Utrecht en Culemborg. Tot de groep behoren ook FLIQX wagenparkbeheer, TSV Trailers & Parts in Geldermalsen en Veenendaal en Van Dijk Automotive in Woerden. Van Dijk Groep staat onder leiding van algemeen directeur George Seitzinger en was ook winnaar in 2009, 2010, 2011, 2013, 2014 en 2015.

Loyaliteit

Het jaarlijkse Rex-onderzoek wordt in opdracht van Volvo Trucks in heel Europa op dezelfde wijze uitgevoerd. Aan de hand van veertien vragen onderzoekt de fabrikant de loyaliteit en tevredenheid van zijn klanten over de dealer. Zij kunnen een rapportcijfer van 1 tot en met 10 geven. De vragen zijn onderverdeeld in de categorieën Sales, Delivery, Workshop en Parts.

Een klant die een werkplaats heeft bezocht of een nieuwe truck geleverd heeft gekregen, wordt direct in het navolgende kwartaal gebeld. Het onderzoek wordt als telefonisch interview in opdracht van Volvo uitgevoerd door TNS NIPO. In 2016 zijn 1.552 interviews afgenomen.

Tags: Volvo Trucks, REx, Van Dijk

Waardeer dit artikel: (2.4)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE