Waardeer dit artikel: (2.6)

Thermo King met SLXi machine naar Hardenberg

Geplaatst op: 23 februari 2017 10:22, door: Tim de Jong
thermo king slxi lr

Koelmachinefabrikant Thermo King toont op Transport Compleet in Hardenberg (21 t/m 23 maart) de nieuwe SLXi koelmachine. Bedoeld voor trailers, met als voornaamste kenmerk dat deze machine 'connected' is met de thuisbasis.

Op de stand (529, hal 5) treft de bezoeker zowel een single-temp aan als een multi-tempmodel uit de SLXi-serie: de SLXi-300 en de SLXi-Spectrum. Naast deze trailerkoelmachines zijn ook units te zien uit de truckserie, zoals de T-800R en de Frigoblock FK25 i en de EK13R Undermount Remote Control Unit.

Standaard zijn de modellen uit de SLXi-serie voorzien van de Thermo King BlueBox. Deze biedt volgens de fabrikant een volledig overzicht van de unit en de omstandigheden. De BlueBox verzamelt gegevens van de unit, die via de gratis TK Reefer app realtime te bekijken én bedienen zijn met een smartphone of Bluetooth-apparaat. Dit maakt volgens Thermo King tweerichtingscommunicatie mogelijk, voor directe unitregeling en toegang tot kritieke gegevens. Gebruikers kunnen op afstand de instellingen regelen voor ontdooien, reisvoorbereiding, instelpunten en een aanvullende werkingsmodus. Dit alles zonder contract of abonnement.

Deze 24/7 connectiviteit met telematica is nog maar het begin van een verzameling eigenschappen waarmee de SLXi-serie is uitgerust. Volgens Thermo King kan de klant rekenen op brandstofbesparing en betere temperatuurbeheersing, dankzij de verbeterde Smart Reefer 3 (SR3) controller. Daarnaast is de SLXi-serie uitgerust met allerlei functies om transportbedrijven te helpen de milieu-impact aanzienlijk te verkleinen. Zo is ook deze serie koelmachines standaard uitgerust met R-452A als koudemiddel.

Tags: Transport Compleet, Thermo King, Hardenberg

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE