Waardeer dit artikel: (2.8)

TRW op lijst A-merken Wijlhuizen

Geplaatst op: 17 maart 2017 09:27, door: Maarten Molenaar
trw remzuigers

Wijlhuizen heeft met ingang van 1 maart 2017 TRW toegevoegd aan haar lijst van A-merken. TRW Automotive valt sinds mei 2015 onder de paraplu van de ZF Groep, al jaren één van de belangrijkste leveranciers van Wijlhuizen.

Naast TRW heeft de ZF groep de merken ZF Parts, Sachs, Boge en Lemförder in haar programma. Wijlhuizen wil deze samenwerking op dezelfde voet doorzetten met TRW.

Het TRW-pakket is volgens Wijlhuizen een kwalitatief alternatief voor Lemförder onderdelen en een sterke aanvulling daar waar Lemförder niet toepasbaar is. TRW heeft gelijk aan ZF een uitgebreide OE install base en is daarmee een verbreding van de productrange: stuurdelen, stuurhuizen, torsiedelen en schokbrekers.

Tijdens de Transport Compleet dagen in de Evenementenhal in Hardenberg op 21, 22 en 23 maart is ZF op de Wijlhuizen-stand vertegenwoordigd. TRW zal zich dit jaar daaraan toevoegen. Tevens demonstreert TRW hier zijn nieuwe oplossing voor heavy duty stuurdelen, de zogenaamde “XCAP” uitvoering.

Industriereuzen

ZF is een mondiaal opererend technologieconcern op het gebied van aandrijf- en chassistechniek alsmede actieve en passieve veiligheidstechniek. De onderneming is met ongeveer 135 duizend medewerkers op zo’n 230 vestigingen in circa 40 landen vertegenwoordigd. In 2015 behaalde ZF een omzet van 29,2 miljard euro.
Met de integratie van TRW in de ZF Groep en de bouw van de nieuwe divisie “Actieve & Passieve veiligheidstechniek” bundelen deze twee industriereuzen hun krachten. Zij noemen dit ‘The Power Of 2’.

Tags: onderdelen, TRW, Wijlhuizen, Lemförder, ZF

Waardeer dit artikel: (2.8)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE