Waardeer dit artikel: (2.5)

Stoter Truckservice in ruimer jasje

Geplaatst op: 19 april 2017 07:58, door: Maarten Molenaar
stoter truckservice

Stoter Truckservice in IJsselmuiden heeft een half jaar durende verbouwing achter de rug. De creatie van extra werkruimte was hard nodig, want bij de Top Truck-deelnemer begon het jasje wel érg te knellen.

Acht jaar terug voegde familiebedrijf Stoter aan zijn kernactiviteit (zand- en grindtransport) een universeel onderhoudsbedrijf voor rijdend materieel toe. Aanpalende ondernemingen hadden Stoter meermaals benaderd voor dergelijke dienstverlening.

Inmiddels is avondwerk er meer regel dan uitzondering, zeker sinds de aanleg van een apk-straat. De complete werkplaats huist daarom sinds kort in het tegenover liggende, vorig jaar aangekocht pand. Aan die ruimte is verbouwd sinds september vorig jaar. Met een diepte van 43 meter kunnen er nu twee combinaties achter elkaar staan. De monteurs werken met hefkolommen van Blitz (acht stuks), zijn ieder voorzien van gloednieuwe gereedschapskisten en hebben twee werkputten van elk 33 meter lang tot hun beschikking. 

G-Truck

De nieuwe locatie is ook afgestemd op een andere ambitie: grossieren voor G-Truck. Directeur Harmen Stoter: “Daar gaan we in de loop van het jaar meer vorm aan geven. Zodat we kunnen laten zien dat we ook met A-merken sleutelen, inclusief garantie. En dat we wel degelijk van A-kwaliteit zijn, in tegenstelling tot waarvoor we, ten onrechte, wel eens worden versleten als vrije garages."

Het interview staat in de nieuwe editie van Aftersales Truck (14 april verschenen).

Tags: Stoter, truckservice

Waardeer dit artikel: (2.5)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE