Waardeer dit artikel: (2.6)

Schadenetwerk Barbatruck gelanceerd

Geplaatst op: 24 november 2016 19:20, door: Barend Luiting
barbatruck

Nederland is sinds donderdag een schadeherstelnetwerk rijker dat zich concentreert op truck- en trailerschades, maar ook bijvoorbeeld het agrarische segment omarmt. De coöperatie met de naam Barbatruck telt acht leden en krijgt ondersteuning van Autoschade Herstel Groep en BASF (Glasurit).

Coöperatie-voorzitter Martin Luinstra is met zijn schadeherstelbedrijf Kooiker (Zwolle) één van de acht leden. De andere zijn: Bronk (Beusichem), Castricum (Winkel), Glasbeek (Waddinxveen), Mooij (Opmeer), Mourits (Bedum), Munckhof (Horst) en Truckherstel Naaldwijk. Ieder heeft een vorm van specialisatie, zodat alle werkzaamheden in de groep kunnen worden opgepakt.

Volgens Luinstra gaat Barbatruck zich richten op fleetowners, verzekeringsmaatschappijen, zzp'ers, transporteurs en de merkdealer. Zo zijn de gebruikte onderdelen in principe altijd origineel, tenzij de opdrachtgever staat op een alternatief. "De marktbehoeftes zijn nu eenmaal anders dan voorheen. Met Barbatruck zijn we in staat om service op maat te bieden. Elke opdrachtgever is uniek en kan bijzondere wensen hebben omtrent de service die geleverd moet worden. Over tal van zaken als haal- en brengservice, vervangend vervoer op maat en centrale schadeafhandeling kunnen daarom afspraken op maat worden gerealiseerd." Ook de website van Barbatruck kent deze specifieke doelgroepscheiding. "We stellen ons zeer open op. Niet voor niets staat er prominent op de site: 'Lees ons maar flink de les.' We zoeken de feedback van onze klanten en zullen daartoe ook reviews gaan plaatsen."

Lees meer over Barbatruck in de december-uitgave van Aftersales Truck, die zal verschijnen op 9 december.

Schadenetwerk Barbatruck gelanceerd
barbatruck

Tags: Barbatruck, Martin Luinstra, Kooiker, schadeherstelnetwerk, Autoschade Herstel Groep, Basf, Glasurit

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE