Waardeer dit artikel: (2.6)

Nieuwe algemeen directeur Truckland

Geplaatst op: 6 maart 2017 15:56, door: Tim de Jong
eric theuws

Bedrijfswagendealergroep Truckland, onderdeel van Pallieter Group, heeft Eric Theuws benoemd tot algemeen directeur. De 54-jarige Theuws, sinds 2011 al verbonden aan Pallieter Group als algemeen directeur van Pala Group, wordt opgevolgd door Jan-Peter Oving.

Theuws neemt een brede ervaring mee naar Truckland Group, zowel als directeur van een groep dealerbedrijven als vanuit diverse eerdere managementfuncties binnen de truck- en onderdelenbranche. In 2011 werd hij benoemd tot algemeen directeur van Pala Group. Tot deze een joint venture tussen Van Laarhoven Holding en Pallieter Group behoort een groot aantal BMW- en MINI-dealers in Zuidoost Nederland.

Truckland bestaat uit vijf bedrijven met in totaal vijftien vestigingen in Nederland, België en Spanje. De dealergroep richt zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsauto's en trucks, en alles wat daarbij komt kijken. Tot het merkenportfolio behoren onder meer DAF, Ginaf, Iveco en Fiat. In Nederland is Truckland goed voor ruim een vijfde van alle nieuw verkochte DAF-trucks.

Tags: Truckland, Eric Theuws, Pallieter Group

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE