Waardeer dit artikel: (2.6)

Nieuwe TRP E-catalogus DAF

Geplaatst op: 26 januari 2017 12:36, door: Tim de Jong
trp e catalogue

DAF Trucks en Paccar Parts presenteren de nieuwe 'TRP eCatalogus'. Niet alleen telt deze meer dan zeventigduizend universele onderdelen voor álle merken trucks en trailers, ook is de online catalogus vanaf nu beschikbaar in zeventien talen.

Sinds de introductie van TRP in 1994 is het assortiment van Paccar Parts in sneltreinvaart gegroeid, zegt DAF. Bram Vermolen, Paccar Parts Manager Marketing Operations: “Wat begon met zo’n driehonderd onderdelen staat tegenwoordig te boek als het meest professionele en toonaangevende aanbod van universele onderdelen voor álle merken trucks en trailers.”

Met de nieuwe catalogus is volgens hem “een enorme stap gemaakt en bieden we een eersteklas dienstverlening.” Zo is het aantal afbeeldingen en beschrijvingen van de onderdelen in de TRP e-Catalogus sterk uitgebreid. “We begrijpen dat klanten het juiste onderdeel met een paar muisklikken willen bestellen. Gebruiken ze liever de artikelbenaming, een OE-referentie of artikelnummers van de leveranciers? Ook daarmee vinden ze het juiste onderdeel in een handomdraai.”

De nieuwe TRP e-Catalogus laat ook alternatieven en gerelateerde producten zien, zodat de kwaliteit, efficiency en uptime van voertuigen maximaal blijft. Hij is er ook in het Chinees en Arabisch. Ok is hij geoptimaliseerd voor alle webbrowsers en zowel geschikt voor desktop als voor mobiele devices als een tablet of zelfs smartphone. TRP onderdelen zijn te koop bij alle ruim duizend DAF dealers, bij de TRP Stores en via de online webshop.

 

Tags: onderdelen, DAF Trucks, Paccar Parts, eCatalogus

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE