Waardeer dit artikel: (2.6)

Monroe-schokdempers bij Bulthuis

Geplaatst op: 7 februari 2017 11:36, door: Tim de Jong
bulthuis

Onderdelenleverancier Bulthuis is sinds kort officieel distributeur van Monroe-schokbrekers. Binnen de heavy duty sector is deze fabrikant een wereldspeler op het gebied van schokdempers. Het bedrijf produceert al honderd jaar een complete range aan dempers, van cabinedemper tot trailerdemper en alles daartussen.

Bulthuis is 'zeer content' met de uitbreiding van het leveringspakket en de ‘uitstekende condities’ waartegen klanten nu OE-onderdelen krijgen aangeboden. “De transportmarkt kent een groot aanbod van alternatieve producten. Soms is het moeilijk om helder te krijgen welk product een gebruiker koopt”, aldus hoofd inkoop William Muller van Bulthuis. “Met onze focus om OE-producenten in ons pakket op te nemen garanderen wij onze klanten kwaliteit.”

Met een omzet van 35 miljoen euro is Bulthuis in Nederland een van de grootste leveranciers van truck- en traileronderdelen. Momenteel werken er 115 mensen, verdeeld over zes vestigingen in Nederland. Het moederbedrijf van Monroe is Tenneco, een onderneming met een omzet van 8,2 miljard dollar, 93 productielocaties en dertigduizend medewerkers. 

Tags: Bulthuis, Monroe, schokdemper

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE