Waardeer dit artikel: (2.5)

Lengo Automotive DAF-dealer 2017

Geplaatst op: 26 januari 2017 12:41, door: Tim de Jong
lengolr

'Een bovengemiddeld hoog marktaandeel met DAF in het eigen rayon', 'innovatief en creatief aan de weg timmeren' en 'oog voor de toekomst': een greep uit de kwalificaties die ertoe hebben geleid dat Lengo Automotive Groep is uitgeroepen tot DAF Dealer van het Jaar 2017.

Lengo is een internationaal in de bedrijfswagenbranche opererende organisatie, met in Nederland twee actieve DAF dealerbedrijven: De Burgh in Eindhoven, Acht en Son en Van Hooft Bedrijfswagens in Den Bosch, Veghel en Boxtel. In 2014 mocht de organisatie deze prijs ook al eens in ontvangst nemen. Groepsdirecteur Marco Lennards ziet de prijs dan ook als “een bevestiging van ons streven om de hoogste kwaliteit in alle opzichten te behalen. Het is een waardering voor alle medewerkers die zich in onze zes Nederlandse vestigingen dagelijks inzetten om zo goed mogelijk te scoren.”

Kenmerkend voor De Burgh en Van Hooft Bedrijfswagens is de brede en strategisch doordachte aanpak van sales en aftersales. Jan van Keulen, Managing Director DAF Nederland: “Met sales is een mooi jaar neergezet, met een marktaandeel waarop zij en wij trots mogen zijn. Ook zijn interessante, nieuwe klanten aangetrokken die al jaren op het verlanglijstje stonden. Er wordt innovatief en creatief meegedacht, wat heeft geresulteerd in samenwerking met Emoss (producent elektrische trucks), VDL en het 4x4 project van de brandweer Eindhoven.”

Schaalgrootte

Ook de organisatie is bij De Burgh en Van Hooft Bedrijfswagens goed voor elkaar, waarbij de schaalgrootte van Lengo Automotive Groep (met in totaal meer dan twaalfhonderd medewerkers) zonder meer tot voordeel strekt. Van Keulen: “Een goede club mensen, op zowel commercieel als technisch vlak. Nieuw technisch personeel wordt actief geworven, zelfs met gebruikmaking van lokale televisie. De website is compleet vernieuwd en achter de schermen is flink geïnvesteerd in IT-systemen. Daarnaast leggen de inspanningen voor publiciteit en activiteiten gewicht in de schaal.”

In dit verband noemt Van Keulen de aanwezigheid op de Dag van Logistiek Eindhoven, bij Transport Compleet Gorinchem en bij het Mega Trucks Festival in Den Bosch. Daarnaast ondersteunt het bedrijf de voedselbank Eindhoven. 

Tags: personeel, DAF, Lengo Automotive, De Burgh, Van Hooft Bedrijfswagens

Waardeer dit artikel: (2.5)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE