Waardeer dit artikel: (2.2)

Inter-Sprint koopt semi-diepladers bij Pacton

Geplaatst op: 11 april 2017 13:16, door: Tim de Jong
pacton sxd

Bandengroothandel Inter-Sprint uit Moerdijk heeft onlangs bij Pacton een vijftal Floor semi-diepladers aangeschaft. De nieuwe opleggers worden ingezet voor de bandendistributie van de grootste bandenleverancier van Europa.

“Als leverancier hebben wij de grootste eigen voorraad, drie miljoen stuks, banden van Europa. Logistiek is daarbij een belangrijk deel van wat wij doen. Ook uitstekend materieel is één van de benodigde basisvoorwaarden”, zegt marketingmanager Ton Ketelaar van Inter-Sprint.

Maatwerk in eigen fabriek staat centraal in de dienstverlening van Pacton Trailers. Voor Inter-Sprint waren er diverse klantspecifieke wensen voor de opbouw. “We werken binnen onze logistieke organisatie sinds jaar en dag met opleggers van Floor, waarmee we maximaal 100 kuub aan banden of velgen kunnen vervoeren”, zegt Ketelaar.

Specificaties

De semi-diepladers voor Inter-Sprint betreffen twee-assige, waarvan één as gestuurd, opleggers met Snap-lock opbouw, type SBD.232.G. De opleggers hebben een chassislengte van 13.470 mm, met een asdruk van totaal 20 ton en een totaal toelaatbaar gewicht van 32 ton. De achteras is uitgevoerd als een fusee stuuras. De voorste as is liftbaar. De trailers hebben een Wabco elektronisch geregeld luchtdrukremsysteem (EBS) met ABS 2S/2M, anti-kantelsysteem (Wabco RSS), twee ISO-aansluitingen en een parkeerrem door middel van veerremcilinders.

Het wagenpark van Inter-Sprint bestaat uit 50 trucks en 200 trailers. Uiteraard op eigen banden, van het Dubbel Coin merk. Deze banden werden ook op de vijf nieuwe semi-diepladers gemonteerd.  

Tags: Pacton, Inter-Sprint, Ton Ketelaar, Floor

Waardeer dit artikel: (2.2)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE