Waardeer dit artikel: (2.5)

Hans Klaassen aan boord van Route42

Geplaatst op: 9 februari 2017 14:19, door: Emil Peeters
route

Route42 heeft zijn salesteam versterkt met Hans Klaassen. Naast zijn werkzaamheden voor Route42 blijft Klaassen actief als manager Vans & Trucks bij Sixt.

Route42 is een start-up die op termijn een oplossing draaiend wil hebben in elke vrachtwagen in Nederland. Klaassen legt uit dat niet zozeer de verschillende producten als wel de keuze daaruit van belang is. “Niet iedere transporteur is toe aan elk product. Het is mijn rol als adviseur om erachter te komen wat zijn specifieke behoeften zijn. En dan denk ik dat we met Route 42 voor elke behoefte wel een oplossing kunnen bieden, maar het is alleen zinnig om voor een oplossing te kiezen die je ook echt gaat gebruiken. Positiebepaling is bijvoorbeeld helemaal niet interessant voor een bedrijf dat op vaste routes rijdt. Dan ga je zoeken wat er niet is.” 

Klaassen geeft een voorbeeld: “Waar iedereen op dit moment mee bezig is, is telefonie aan boord. Dat is echt een megaprobleem. Wij hebben daarvoor een camera die de ogen van de chauffeur in de gaten houdt. Wanneer deze drie seconden lang zijn blik niet gericht heeft op de voorruit, krijgt hij een signaal. Het kan zijn dat iemand te vaak en te lang op zijn telefoon kijkt, maar het kan ook waarschuwen als een chauffeur in slaap dreigt te vallen.”

Tags: Hans Klaassen, Route42, telematica, start-up

Waardeer dit artikel: (2.5)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE