Waardeer dit artikel: (2.6)

GOmotive ontvangt NRTO-keurmerk

Geplaatst op: 17 januari 2017 08:17, door: Maarten Molenaar
nrto keurmerk

Brancheopleider GOmotive heeft het NRTO-keurmerk ontvangen, een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. “Ik ben ontzettend trots”, reageert directeur Johan de Gooijer.

GOmotive geeft opleidingen Bedrijfsautotechniek op alle mbo-niveaus en specialistische trainingen voor de bedrijfswagenmonteur. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat wordt voldaan aan de kwaliteitseisen van het keurmerk dat de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding hanteert.

In de opleidingenmarkt fungeert het NRTO-keurmerk als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder. De brancheorganisatie voor trainen en opleiden kijkt kritisch naar transparantie over producten en diensten, dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

Het verleende keurmerk geeft GOmotive volgens De Gooijer “de bevestiging dat we op de goede weg zijn. Dat bleek afgelopen jaar al met een verdubbeling van het aantal leerlingen ten opzichte van 2015. Onze bedrijfsautotechniek leerlingen komen nu uit het gehele land. Van Goes tot Leeuwarden, van Truckdealers, Fleetowners en universele bedrijfswagenwerkplaatsen.”

Tags: personeel, opleidingscentrum, gomotive, NRTO

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE