Waardeer dit artikel: (2.6)

Fleetrepair groeit naar 17 vestigingen

Geplaatst op: 22 december 2016 15:57, door: Maarten Molenaar
fleetrepair

Smeets Truckherstel in Haelen (Midden-Limburg) is toegetreden tot Fleetrepair, het netwerk van truckschadespecialisten. Daarmee komt de teller op dertien, samen goed voor zeventien vestigingen. Fleetrepair was nog niet vertegenwoordigd in Limburg.

De nieuwkomer houdt zich bezig met schadeherstel en spuitwerk aan personenauto’s en trucks, car cleaning, industrieel spuitwerk en de verkoop van auto’s. Directeur Lucien Smeets looft de efficiënte werkwijze van het netwerk en de sturing bij Fleetrepair. "Als lid kunnen wij nu op efficiënte wijze garant staan voor efficiënt totaalherstel." Ook de kwaliteit van de backoffice en de steeds grotere dekking in Nederland waren reden voor aansluiting.

Smeets Truckherstel is al zes jaar exclusief partner voor DAF Trucks in Eindhoven. Op dit moment wordt in Haelen een tweede, nieuw bedrijfspand gebouwd. De bestaande vestiging ondergaat een ingrijpende aanpassing en professionalisering, met onder meer nieuwe spuitcabines. De leden van Fleetrepair verhelpen bedrijfsautoschades en zorgen voor de administratieve afhandeling. Hun managementprogramma is erop gericht het aantal schades terug te dringen en kosten te besparen.

Tags: Fleetrepair, Smeets Truckherstel, schade, schadeherstelnetwerk

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE