Waardeer dit artikel: (2.6)

Event speciaal transport bij Broshuis

Geplaatst op: 12 januari 2017 15:35, door: Maarten Molenaar
broshuis

Alle grote truckmerken zijn zaterdag 14 januari aanwezig op het Broshuis Event in Kampen. De open dag staat in het teken van innovatie, interactie en techniek op het gebied van speciaal en containertransport. Te zien zijn naast trucks en trailers ook bijzondere combinaties met bijbehorende ladingen. Daarnaast is er een leveranciersplein.

Het evenement (10-17 uur) vindt plaats op het terrein van Broshuis aan de Industrieweg. De fabrikant maakt er geen geheim van het eigen feestje te beschouwen als een prima alternatief voor de BedrijfsautoRAI. Aan deze dag doen DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania en Volvo mee met zwaartransporttrekkers. Uiteraard kunnen alle typen (semi-)diepladers, containerchassis en speciale voertuigen die Broshuis bouwt bekeken worden. Naast de truckfabrikanten en onderdelenleveranciers zullen ook diverse combinaties van Broshuis-klanten te zien zijn met imposante lading. Verder is er genoeg te doen voor eventueel meegekomen kinderen.

Ook twee jaar terug stelde het grootste bedrijf van de stad zijn deuren open voor vak- en algemeen publiek. “De hele branche komt samen in Kampen”, zegt marketingmanager Jelke de Jong. Broshuis verwacht enkele duizenden klanten en belangstellenden. Aanmelden (marketing@broshuis.com) wordt dan ook op prijs gesteld.

Familiebedrijf

Het familiebedrijf Broshuis werd opgericht in 1885 en is Nederlands oudste fabrikant van opleggers voor het speciaal transport. In 2000 introduceerde Broshuis als eerste een drie keer uitschuifbare oplegger. Vorig jaar debuteerde de SL-AIR 5, 's werelds eerste hydraulisch gestuurde oplegger met onafhankelijke, luchtgeveerde wielophanging. Inmiddels werken bij Broshuis meer dan 250 mensen en omvat het bedrijfsterrein honderdduizend vierkante meter. Jaarlijks vinden circa vijftienhonderd opleggers hun weg naar afnemers, gevestigd over de hele wereld.

Tags: transport, speciaal transport, Broshuis

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE