Waardeer dit artikel: (2.8)

Elgersma Logistiek stopt met transportactiviteiten

Geplaatst op: 4 april 2017 10:54, door: Tim de Jong
rijtje trucks

Elgersma Logistiek uit Harderwijk stopt per 1 mei aanstaande met alle transportwerkzaamheden voor haar klanten. Collega-vervoerder St vd Brink uit Ermelo zal het vervoer tegen dezelfde voorwaarden voortzetten.

Met ingang van 1 mei richt Elgersma Op- en Overslag zich uitsluitend op warehousing en op- en overslagactiviteiten in Harderwijk. Medewerkers en vakbonden zijn afgelopen zaterdag persoonlijk geïnformeerd over de overname van de transportactiviteiten door St vd Brink. De klanten zijn vandaag ingelicht. 

Het besluit is het gevolg van een strategische heroriëntatie die door Elgersma gemaakt is onder begeleiding van Next Page, het in logistieke bedrijven gespecialiseerde adviesbureau. Marjan Moinat, algemeen directeur van Elgersma Logistiek: “Als middelgroot bedrijf met 31 auto’s zijn we te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken. Wij hebben daarom gekozen om de huidige warehousing en op- en overslag activiteiten te continueren.” 

St vd Brink is een transportbedrijf met 800 medewerkers en 500 trekkende eenheden. De klanten van Elgersma worden geïntegreerd binnen de huidige activiteiten van St vd Brink.  

Tags: transport, Elgersma, St vd Brink

Waardeer dit artikel: (2.8)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE