Waardeer dit artikel: (2.5)

De Rooy Autoschade bij MAX-Repair

Geplaatst op: 11 november 2016 11:16, door: Maarten Molenaar
rooy max repair v

De Rooy Autoschade in Bergschenhoek is per 1 november 2016 toegetreden tot het landelijke schadeherstelnetwerk van MAX-Repair. Hiermee versterkt MAX-Repair zijn positie in de regio Rijnmond-Rotterdam, naast de eigen werkplaatsen die al in deze regio actief zijn.

Directeur/eigenaar Henri de Rooij zegt al enige tijd het landelijke initiatief van MAX-Repair te volgen. “Ook wij zien dat schadeherstel voor zwaar vervoer complexer wordt en vraagt om intensieve samenwerking tussen professionele partijen. Onze schadeherstelwerkplaats in Bergschenhoek heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot one-stop-shopping, met equipment dat prima past binnen de filosofie en aanpak van MAX-Repair.”

Behalve het meer reguliere werkaanbod zegt De Rooy ook complexe schades goed te kunnen herstellen, onder meer door de aanwezigheid van een Chief-richtbank. “Chassismeetrapporten ten behoeve van de klant of de expert zijn voor onze locatie in Bergschenhoek geen enkel probleem.” De Rooy Autoschade werd in 1971 opgericht. MAX-Repair focust op schadeherstel van trucks, trailers en zwaar werkmaterieel.

Tags: De Rooy Autoschade, Max-Repair, schadeherstel

Waardeer dit artikel: (2.5)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE