Waardeer dit artikel: (2.6)

DT Spare Parts voegt Volvo-modellen toe

Geplaatst op: 20 februari 2017 14:44, door: Barend Luiting
new spare parts catalogue suitable for volvo fhfmfmxnh

Het merk DT Spare Parts biedt voortaan meer dan 600 nieuwe producten passend voor Volvo FH/FM/FMX/NH. Nu vervangen 3.800 eigen producten meer dan 7.300 referentienummers. DT Spare Parts biedt in totaal meer dan 7.400 onderdelen passend voor vrachtwagens en bussen van het Zweedse voertuigmerk.

DT Spare Parts biedt een omvangrijk aanbod van producten passend voor de Volvo-modelseries FH/FM/FMX/NH en F/FL/N, en passend voor Volvo Bus B9/B12/B13 en Volvo Bus B10/B12. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid en bevat speciale reparatiesets, waarin alle onderdelen die nodig zijn voor een specifieke reparatie onder één nummer zijn samengebracht. Een uniek kenmerk van het merk DT Spare Parts is de 24 maanden garantie voor werkplaatsklanten op het hele DT Spare Parts aanbod.

Alle DT-onderdelen passend voor Volvo worden dagelijks geupdate en zijn te vinden via een zoekopdracht op de website http://www.dt-spareparts.com en in het Partner Portal onder http://partnerportal.dieseltechnic.com. De digitale productcatalogi zijn te vinden op http://dcat.dt-spareparts.com. De papieren versies zijn te bestellen via http://cat.dt-spareparts.com en bij de verkooppartners.

Alle producten van het merk DT Spare Parts staan bovendien in Tecdoc, Inforicambi, Info Truck, Precisio Truck, Atelio Truck en andere digitale onderdelencatalogi en kunnen via de verkooppartners van Diesel Technic besteld worden.

Tags: DT Spare Parts, Volvo FM, Volvo FH

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE