Waardeer dit artikel: (2.6)

Champions League pool DT Spare Parts

Geplaatst op: 31 januari 2017 13:22, door: Maarten Molenaar
dt spare parts

Onder de noemer DT Aftermarket Champion 2017 komt DT Spare Parts met een actie voor businesspartners en hun klanten. Vanaf de start van de achtste finales van de UEFA Champions League kunnen zij prijzen winnen.

Deelnemers geven voorafgaand aan iedere speeldag van de knock-outfase hun voorspelling. Degene met het hoogste aantal punten wordt uitgeroepen tot DT Aftermarket Champion 2017. Hoofdprijs is een voetbalweekend voor twee personen van Bayern München, inclusief vlucht, overnachting in een hotel en twee vrijkaartjes.

Op de eerste speeldag van de knock-outfase (14 februari a.s.) spelen Benfica Lissabon en Borussia Dortmund tegen elkaar, net als Paris Saint-Germain en FC Barcelona. De CL-finale vindt plaats op 3 juni 2017 in het Millennium Stadium in Cardiff/Wales.

Diesel Technic Spare Parts bedient de internationale onafhankelijke vervangingsmarkt met meer dan 35 duizend verschillende onderdelen voor vrachtwagens, aanhangwagens, bussen en transportvoertuigen. Er geldt een merkgarantie van 24 maanden. Diesel Technic, opgericht in 1972, is actief in meer dan honderdvijftig landen en voert de labels DT Spare Parts en Siegel Automotive.

Tags: onderdelen, DT Spare Parts, Diesel Technic

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE